Rules      FAQ       Register        Login
It is currently October 17th, 2019, 4:25 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Can't screencap movies
PostPosted: June 2nd, 2008, 6:03 pm 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 03 June 2005
Posts: 4079
Location: In my dreams
Country: United States (us)
Gender: Female

Offline
Could someone help me? Whenever I try to screencap a movie, all it shows me is the player and a black space where the movie should be. Like this:

http://i32.tinypic.com/j8mzkp.jpg

If the player is still open and minimized, it'll go through and show what the player is showing, not what I screencapped. :blink: I've tried everything... different players, different ways, downloaded programs... and nothing seems to work. Any suggestions? :confused:

_________________
Image


Top
 Profile                  
 
 Post subject:
PostPosted: June 2nd, 2008, 7:43 pm 
Welcomator
Welcomator
User avatar

Joined: 10 July 2005
Posts: 23149
Location: Where there are handsome heroes and sexy villains.. all that need some lovin' ;)
Country: Gondor (xg)
Gender: Female

Offline
I use cyberlink DVD player which can alos screencapture. There are 2 options either to capture to file or capture to clipboard. However if I try to print/screen the entire thing (player and image) and open it up in PSP, weirdly my "picture" when moved around shows the film movin within the frame, like I'm watching it through a picture which sounds a little bit like what you described.

The only thing I can suggest is go through all the different options on your player and see if there is anything about capturing to file or if all else fails, try using the printscrn button and then opening the image in a graphics programme.

_________________
Image

Image

^ By me and my SS *squiggle hugs*


Top
 Profile       WWW            
 
 Post subject:
PostPosted: June 6th, 2008, 12:13 am 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 03 June 2005
Posts: 4079
Location: In my dreams
Country: United States (us)
Gender: Female

Offline
Yeah, that's exactly what it does. I use Cyberlink too, though a version of it that came with my computer. I'm wondering if I bought the full version would it work?

I'll try some more things but it's really frustrating at this point. :P Thanks for your insight, JF. :)

_________________
Image


Top
 Profile                  
 
 Post subject:
PostPosted: June 6th, 2008, 12:16 am 
Hobbit at Heart
Hobbit at Heart
User avatar

Joined: 04 June 2005
Posts: 11662
Location: Smeag's Island (Where the inevitable is evitable)

Offline
You may want to pause the movie and then screencap it

_________________
<center>

Image


Top
 Profile       WWW     YIM        
 
 Post subject:
PostPosted: July 16th, 2008, 1:57 pm 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 07 June 2005
Posts: 1629
Location: Middle-earth

Offline
Are you on a Mac or Windows? I use VLC to screencap and I run a Mac. DVD Player won't allow you to screencap.

_________________
$%=#?&
<a href="http://www.politickles.com/middleearth"><img src="http://www.politickles.com/middleearth/images/linkbuttons/mebnr3.jpg" border="0"></a>


Top
 Profile       WWW            
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Boyz theme by Zarron Media 2003