Rules      FAQ       Register        Login
It is currently May 25th, 2025, 12:48 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Első lépések a lóversenyfogadásban
PostPosted: May 19th, 2025, 8:07 am 
Movie Extra
Movie Extra

Country: United Kingdom (uk)

Röviden, tegnap kiégtem, és még mindig dühös vagyok. Azt hittem, elkaptam a hullámot - kétszer is bekerültem a legjobb három közé a helyezés fogadásával, magabiztosnak éreztem magam, elmentem a trióhoz. Nos, ennyi, helló, mínusz. Sőt, az egyik ló, amire nem fogadtam, mindig az utolsó helyeken volt, aztán elszállt. Van egy olyan érzésem, amit ők éreznek, amikor ellenük fogadok. Talán túl korán kerültem bele a komplex kombinációkba, de akkor is eluralkodott rajtam az izgalom, semmit sem lehet tenni.

Profile                  

Post subject: Re: Első lépések a lóversenyfogadásban
PostPosted: May 19th, 2025, 8:28 am 
Dwarf
Dwarf

Először nem értettem a különbséget a befutó és a helyezés között, csak rákattintottam a "szimpatikus ló"-ra, ahogy mondani szokás. Aztán leültem, kitaláltam - és rájöttem, hogy egyszerűbben és menőbben kell viselkednem. Most már szinte mindig egyszerű gyűjtes vagy helyezéssel kezdem, főleg, ha nem ismerem az összes résztvevőt. Nos, természetesen én is folyamatosan használom a bet-lovi.com/ oldalt, nagyon jól meg van írva, ráadásul kényelmesen lehet nézni a formátumot, a statisztikákat, az elmét. Szóval, ha úgy érzed, hogy vesztésre állsz – lépj egyet hátra, elemezz, és térj vissza a küzdelembe!

Profile                  

Post subject: Re: Első lépések a lóversenyfogadásban
PostPosted: May 19th, 2025, 8:29 am 
Dwarf
Dwarf

Amit én észrevettem – bármennyire is számolsz, elemzel és keresed a győztes csillogást a lovad szemében, akkor is ott van a káosz. Néha még az is jó, hogy nem minden van kiszámítva: ez a móka. Ha rosszul tippelsz, dühös leszel, ha jól tippelsz, örömujjongásban törsz ki. A lényeg az, hogy megőrizd az egyensúlyt az érzelmek és a higgadtság között, bár ezt persze könnyebb mondani, mint megtenni.

Profile                  

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]