Rules      FAQ       Register        Login
It is currently August 11th, 2025, 6:23 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Де купити світшот з кишенькою і комфортним кроєм?
PostPosted: July 27th, 2025, 4:11 pm 
Movie Extra
Movie Extra

Country: Albania (al)

Якось стало помітно, що більшість моїх речей або старі, або зовсім не те, що хочеться носити. Особливо це стосується світшотів — всі або без кишень, або якісь вузькі, аж не дихати. А мені хочеться щось м’якеньке, просторе і щоб обов’язково була кишенька, бо я завжди щось ношу в руках і постійно гублю. Ходила по магазинах — нічого путнього не знайшла. І взагалі здається, що одяг стали робити або “для фотки”, або “на один сезон”. Тому вирішила пошукати в інтернеті — можливо, хтось вже знайшов десь світшоти, які реально зручні, а не просто гарні.

Profile                  

Post subject: Re: Де купити світшот з кишенькою і комфортним кроєм?
PostPosted: July 28th, 2025, 5:11 am 
Hobbit
Hobbit

Country: United States (us)

У мене була схожа ситуація — шукав щось на кожен день, але щоб виглядало охайно і при цьому було зручно. У більшості світшотів, які я бачив, або тканина надто тонка, або крій такий, що незручно рухатися. В результаті натрапив на каталог, де є якраз моделі з кишенями і доволі зручні фасони. Подивись https://luforu.com/katalog/verh/svitshoty/ — мені сподобався один сірий світшот з кишенькою спереду, ношу його майже щодня і не розтягується після прання. Там ще й кольори приємні, не кричущі. Думаю, якщо шукаєш щось на щодень — варто глянути.

Profile                  

Post subject: Re: Де купити світшот з кишенькою і комфортним кроєм?
PostPosted: July 29th, 2025, 10:17 am 
Movie Extra
Movie Extra

Country: Albania (al)

Просто хотів сказати, що світшоти — це реально універсальна штука. Можна одягти і під джинси, і під спортивки, і навіть з пальтом виглядає норм. Сам останнім часом почав більше носити світшоти замість кофт чи светрів — якось простіше, а виглядає все одно стильно. Особливо коли погода змінюється кожні три години, як у нас

Profile                  

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]