|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|
| Author |
Message |
|
|
Post subject: Мачове всеки уикенд Posted: Yesterday, 10:22 am |
|
|
|
Понякога ми омръзва да гледам същите мачове всеки уикенд. Имате ли съвети как да направя гледането на футбол по-вълнуващо през сезона?
|
|
| Top |
|
 |
|
|
Post subject: Re: Мачове всеки уикенд Posted: Yesterday, 10:48 am |
|
|
|
Познавам това чувство. Започнах да следя различни лиги, не само една. Също четенето за отборите преди мачове помага да разбереш играта по-добре и да останеш заинтересован
|
|
| Top |
|
 |
|
|
Post subject: Re: Мачове всеки уикенд Posted: Yesterday, 11:38 am |
|
|
|
Миналата година имах същия проблем. Футболът започна да се чувства повтарящ се. После приятел ми показа [url=https://мрбит-залози.бг]мрбит[/url] и каза че прави гледането по-забавно. Опитах го с много малки суми просто да тествам. Сега всеки мач се чувства по-важен, защото всъщност си включен. Дори скучните игри между слаби отбори стават интересни. Започваш да забелязваш неща като позиции на играчи и тактики, които преди игнорираше. Използвам само пари, които мога да си позволя да загубя, нищо лудо. Но определено ме накара да се наслаждавам отново на футбола след като ми омръзна
|
|
| Top |
|
 |
|
Page 1 of 1
|
[ 3 posts ] |
|